Rekrytering

Nihlmark & Zacharoff Advokatbyrå söker biträdande jurist

Nihlmark & Zacharoff Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot kommersiell avtalsrätt, finansrätt, tvistelösning och immaterialrätt. Vi är för närvarande tio personer, varav sju jurister, med kontor beläget i centrala Stockholm.

Vi söker nu en biträdande jurist som i första hand ska arbeta med byråns immaterialrättsfrågor. Arbetet leds av en av byråns delägare. Arbetsuppgifterna består i alla förekommande uppgifter inom området, t ex nyansökningar, förnyelser, överlåtelser, handläggning av ansökningar, förundersökningar, bevakningsfrågor, göra rättsutredningar, ta fram utkast till inlagor och avtal samt biträda i invändningar och tvister.

Vi söker dig som har en juristexamen med mycket goda akademiska meriter. Du är analytisk, noggrann, ansvarstagande och självständig och vi förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska. Det är bra om du fullgjort ting eller att du har ett par års erfarenhet av arbete på annan advokatbyrå eller myndighet, även om detta inte är något krav. Du bör också ha god stilistisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger också stor vikt vid att du är samarbetsvillig och prestigelös i dina kontakter med kollegor och klienter. Vi eftersträvar högsta kvalité i allt vi gör och söker dig med samma fokus.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till marie.afpetersens@nihlmark.com. För eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Marie af Petersens, tel 08 545 214 02.

Tjänsten ska tillsättas inom kort varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.